top of page

Deep Learning (DL) Insights

Public·5 members

Yeni onlayn platformada şəxsi məlumatların istifadə məqsədləri dəyişdikdə istifadəçiyə hansı formada məlumat verildiyini də yoxlamaq istəyirəm. Məsələn, əvvəl yalnız xidmətin göstərilməsi üçün istifadə olunan məlumatlar sonradan analitika və ya fərdiləşdirmə məqsədləri üçün də emal edilə bilər. Azərbaycanda belə dəyişikliklərin əvvəlcədən ayrıca bildirilməsi və lazım gəldikdə istifadəçiyə yeni seçim təqdim edilməsi şəffaflıq baxımından nə qədər əhəmiyyətlidir?

3 Views

Bəzən düşünürəm ki, internet o qədər böyükdür ki, orada hər şey var. Amma ən yaxşı şeyləri tapmaq üçün bir az səbr və diqqət lazımdır. Mən bu həftə çox səbrli oldum və nəticədə gözəl bir platforma tapdım. Həmin platforma

ünvanındadır. Bu sayta daxil olanda anladım ki, səbrimin qarşılığını almışam. Bu platforma həqiqətən də əla hazırlanıb. Burada hər şey o qədər rahat, o qədər aydındır ki, insan özünü evindəki kimi hiss edir. Mən bu platformanı araşdırdıqca daha çox bəyəndim. Çünki burda həm istirahət edə, həm də yeni şeylər öyrənə bilərsən. Bu, mənim üçün çox dəyərlidir. Mən bu platformanı artıq bir neçə gündür istifadə edirəm. O, mənə göstərdi ki, səbr və diqqət həmişə öz bəhrəsini verir. Mən bu platformanı hər kəsə tövsiyə edirəm. Əminəm ki, siz də mənim kimi bu platformanı bəyənəcəksiniz.

bottom of page